30 Ağustos Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Akademik başarılarımız, sportif derecelerimiz ve sanatsal çalışmalarımız; öğrencilerimizin sosyo-kültürel etkinlik düzeyleri, özgüvenleri, iletişim ve yabancı dilleri etkin kullanabilmeleri kurumsal stratejimizin doğru saptanması ve doğru uygulanmasının açık bir göstergesidir. Öğretmenlerimizin üstün gayretlerini kendi çalışkanlıkları ile birleştiren öğrencilerimiz her yıl gerek sportif gerekse akademik anlamda çeşitli dereceler elde ederek bizleri gururlandırmaktadır.

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://30agustosort.meb.k12.tr

Adres - Bahçeli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi No 61 Bekilli/DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Denizli ilinin Bekilli ilçesinde yer almaktadır. İlçemiz özellikle üzüm ve üzüm mamûlü ürünler ile tanınmaktadır ve her sene düzenlenen festivaller ile kültürel anlamda da dikkat çekmektedir.

Adres - Bahçeli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi No 61 Bekilli/DENİZLİ

Ulaşım İl ve ilçemiz arasında saat başı yolcu arabası bulunmaktadır. Okulumuz öğretmenlerinden bir kısmı sabahları memur servisi ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır ve il merkezine uzaklığı 90 kilometredir.