Çocuk Oyunları Şenliği

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız okulumuzda tekrar canlandı...

17.12.2014 1044

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında okulumuzda turnuvalar yapıldı. Unutulan ve artık çoğu çocuğun bilmediği mendil kapmaca, fare sek sek, yakan top ve birdir bir oyunları okulumuzda turnuva usulüyle oynandı. Büyük heyecana sahne olan turnuvalar ile hem çocuklar kültürel oyunları öğrendi hem de eğlenceli vakit geçirdiler. İlkokul kapsamında mendil kapmaca ve fare sek sek oyunları, ortaokul kapsamında ise yakan top, mendil kapmaca ve T sek sek oyunları oynandı.

Okulumuz öğretmenlerinden Polat KAYA, Gülşeh MEÇLİ, Ertuğrul KAŞIKARA bu turnuvalarda hakem olarak görev yaptılar. Unutulmaya yüz tutmuş oyunlar kuralları eşliğinde ve hakem kontrolünde büyük heyecan ile tekrar hatırlatılırken aynı zamanda okulumuz adına neşeli bir günü daha geride bırakmış olduk.