19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

22.05.2023 126

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay DURMUŞ, İlçe Emniyet Amiri Ali İhsan ÇOBAN, Kurum Müdür/Amir, Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımlarıyla İlçemiz Kültür Merkezinde coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kutlama programı öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiirler, müzik ve dans gösterileri ile devam etti.

Çeşitli alanlarda faaliyetler gerçekleştirilerek faaliyetlerde başarılı olan öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, İlçe Emniyet Amiri Ali İhsan ÇOBAN ve İlçe Jandarma Komutanı Çağatay DURMUŞ tarafından takdim edildi.

Tören sonunda Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.