18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü

 

Bu büyük zaferi kutlarken tüm şehitlerimizi ve ulu önder Mustafe Kemal Atatürk´ü minnetle anıyoruz...

19.03.2015 686

     Çanakkale zaferi vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberlik ruhunun, inancın, azmin, taktik ve dehanın zaferi olup, Türk’ün gücünü dünyaya duyuran bir destandır.

     Yurdun dört bir yanından yapılan saldırılara canlarıyla cevap veren ecdadımız, o gün attığı birlik ve beraberlik temeliyle bizlere emsali olmayan ve ölümsüz bir eser bırakmışlardır. Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Atalarımızın bu büyük zaferi, Türk tarihinde unutulmaması ve daha da önemlisi gelecek nesillere anlatılması, öğretilmesi vazife olan bir gurur ve övünç tablosudur.

     30 Ağustos Ortaokulu olarak anma töreni ile şehit Mehmetçiklerimize, tamamı şehit olan  tıbbiyelilere, muzaffer komutanlara, cephe gerisinde kahramanlaşarak can veren Türk kadınlarına ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e rahmet, minnet ve şükranlarımızı arz ederek, büyük Türk Milletinin Çanakkale Zaferinin 100.’üncü yılını çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 çanakkaleçanakkaleçanakkaleçanakkaleçanakkale